Gehaktkruiden

Soms is er niks lekkerder dan gewoon een Oerhollandse maaltijd. Gewoon aardappels, groente en vlees. Ik zal eerlijk toegeven dat ik het niet heel vaak eet, vandaar ook de soms, maar na het maken van mijn eigen tacokruiden ben ik zo enthousiast over het samenstellen van mijn eigen kruidenmelanges dat ik nu ook gehaktkruiden heb gemaakt.

Ingrediënten:

  • 2 tl Nootmuskaat
  • 1 ½ tl Paprikapoeder
  • 1 tl Uienpoeder
  • 1 tl Knoflookpoeder
  • 1 tl Gember
  • 1 tl Korianderpoeder
  • 1 tl Kardemom
  • 1 tl Chilipoeder
  • 1 tl Zwarte peper
  • 1 tl Zout

Bereidingswijze:

Meng alles door elkaar.

Op een pond gehakt gebruik je ongeveer 1-2 eetlepels kruiden.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel