Contact

Heb je een vraag, opmerking, leuke tip, een recept dat je graag wilt delen, of iets anders te melden? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen. Ik doe mijn uiterste best om mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden.

De keuken van Suus

Suzanne@chef99.nl

Social Media

www.facebook.com/dekeukenvansuus/

https://twitter.com/keukenvansuus

Samenwerken of Adverteren

Heeft u interesse in een samenwerking met De keuken van Suus? Adverteren op mijn blog is de ideale manier om uw bedrijf of product gericht onder de aandacht te brengen bij mijn lezers en uw doelgroep.

Publicaties & Interview aanvragen

Wilt u recepten publiceren van mijn blog, interesse in een interview of andere media aanvragen? Informeer naar de mogelijkheden.

Persberichten en uitnodigingen

Voor De keuken van Suus wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire evenementen, (kook)boekpresentaties, nieuwe producten en meer. Vrijblijvende uitnodigingen zijn altijd welkom.

Producten toesturen

Wilt u mij producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken en deze door mij te laten testen? Dat kan! Neem contact met mij op voor mijn adresgegevens, of als u meer hierover wilt weten.

Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. Ik bied geen garanties met betrekking tot publicatie. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en transparant. Wilt u zeker zijn van een plekje op De keuken van Suus? Neem dan contact met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Winacties

Wilt u samen met de De keuken van Suus een winactie opzetten om uw product extra te promoten? Dat kan! Winacties zullen gedeeld worden op diverse sociale media kanalen. Indien gewenst kan een winactie ook in combinatie met een productreview.