Over Suus

Ik ben Suzanne (ook wel Suus voor de meeste mensen). Ik ben gek op koken en bakken! Dat moet natuurlijk ook wel anders begin je geen foodblog, maar ik kan het toch niet vaak genoeg zeggen. Van koken en bakken word ik gewoon heel erg blij. Ik kan soms dagen met een idee voor een gerecht of een baksel rondlopen en hoe geweldig is het dan als je het dan maakt en het net zo lekker of nog lekkerder smaakt dan je bedacht had. Ik vind een paar uur in de keuken staan om een lekker gerecht op tafel te zetten dan ook gewoon heerlijk ontspannen. Maar geen zorgen, ik deel niet alleen maar recepten waar je uren mee bezig bent, want net zo lief eet ik iets simpels, dat je na een dag hard werken zo op tafel kunt zetten.

Die passie voor eten en koken die is niet zomaar ontstaan. Mijn moeder kan namelijk fantastisch koken en verzamelt net als ik kookboeken (zij heeft er honderden, ik moet daarentegen in dat opzicht nog een beetje doorsparen). Naast dat ik héél graag zelf kook ga ik dan ook met veel plezier wekelijks van mijn moeders kookkunsten genieten.

Ik ben dan ook begonnen met bloggen om mijn favoriete recepten en de lekkerste recepten van mijn moeder te delen.

De keuken van Suus wordt volledig door mij beheerd, ik bepaal wat er gekookt of gebakken wordt en fotografeer al het eten zelf. Behalve eten heb ik ook nog andere hobby’s, namelijk scouting en dansen. Ook werk ik daarnaast nog in de IT. Een druk bestaan waar ik heel veel plezier in heb!

Liefs,

Suzanne

De keuken van Suus

De keuken van Suus is een foodblog waarop wekelijks zoet en/of hartige recepten gedeeld worden. Naast het delen van eigen recepten wordt er eind 2016 gestart met de kookboekentips van Suzanne, waarin zowel oude als nieuwe kookboeken de revue zullen passeren. Daarnaast zullen er ook video’s verschijnen waarin je kunt zien hoe je een gerecht moet bereiden.