Registeren
Wachtwoord vergeten?
Dit receptje ziet er luxe uit en smaakt ook nog eens heel erg lekker, maar is echt een werkje van niks om te maken. Zeg nou zelf, dat is toch één van de betere combinaties. Ik heb ervoor gekozen om kipdijfilet te gebruiken omdat dat net iets mooier te portioneren is en ook makkelijker op te rollen. Controleer wel goed of er nog kleine stukjes bot in zitten, dat is namelijk niet zo lekker.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd indien nodig de kipdijfilet verder open, zodat je een mooi gelijkmatig platte kipdijfilet krijgt.
Smeer ieder stuk kipdijfilet aan de binnenzijde in met een flinke theelepel groene pesto.
Verdeel per kipdijfilet 2 zongedroogde tomaten over de pesto.
Rol de kipdijfilet mooi strak op.
Omwikkel ieder kiprolletje met drie plakjes ontbijtspek.
Vet een ovenschaal in met een klein beetje olie.
Plaats de kiprolletjes in de oven en bak deze in 30 minuten gaar.
Bak de pijnboompitten.
Bedruip de kiprolletjes met de honing en strooi de pijnboompitten er overheen.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.