Registeren
Wachtwoord vergeten?
Pompoensorbetijs, gewoon omdat het kan! Uiteraard moest ik ook wat bereiden met de pompoenpuree die ik laatst maakte en dat werd pompoensorbetijs. Als je van andere dingen met pompoen houdt, moet je dit ook zeker proberen. Met het kleine beetje kaneel erdoor krijgt het iets lekker kruidigs en lekker herfstachtigs. En zeg nou zelf, nu het weer wat mooier weer is, is een herfstachtig ijsje toch precies wat je nodig hebt?
Verwarm de amandelmelk samen met de suiker totdat de suiker hierin is opgelost.
Meng dit samen met de pompoenpuree en de kaneel.
Laat het mengsel minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.
Draai het in een ijsmachine tot ijs.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.