Pompoensorbetijs

Pompoensorbetijs, gewoon omdat het kan! Uiteraard moest ik ook wat bereiden met de pompoenpuree die ik laatst maakte en dat werd pompoensorbetijs. Als je van andere dingen met pompoen houdt, moet je dit ook zeker proberen. Met het kleine beetje kaneel erdoor krijgt het iets lekker kruidigs en lekker herfstachtigs. En zeg nou zelf, nu het weer wat mooier weer is, is een herfstachtig ijsje toch precies wat je nodig hebt?

Ingrediënten:

  • 400gr pompoenpuree
  • 200ml amandelmelk
  • 100gr lichtbruine basterdsuiker
  • ½tl kaneel

Bereidingswijze:

Verwarm de amandelmelk samen met de suiker totdat de suiker hierin is opgelost.

Meng dit samen met de pompoenpuree en de kaneel.

Laat het mengsel minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.

Draai het in een ijsmachine tot ijs.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel