Registeren
Wachtwoord vergeten?
Tijd om weer eens wat oosters te maken! En daar gaat natuurlijk een lange lijst met ingrediënten mee gepaard. Geen zorgen, een groot deel gaat in de keukenmachine en wordt tot een heerlijk kruidige pasta verwerkt dus je bent niet eindeloos aan het snijden. Schrik niet van de hoeveelheid pepers die erin gaat, de kokosmelk weet de hitte behoorlijk te temperen.
Doe je sjalotjes, rode pepers, limoenrasp, limoensap, gember, vissaus, koriander, komijn, witte peper en paprikapoeder in de foodprocessor en meng tot een puree.
Verhit de wokolie in een pan.
Bak hierin de puree tot hij gaat geuren.
Voeg op mediumvuur de kipdijfilet toe en roer het goed door elkaar.
Voeg de kokosmelk en breng het geheel aan de kook.
Voeg de citroengas in zijn geheel toe.
Laat dit onder af en toe roeren op laag vuur zonder deksel een ½ uur tot 3 kwartier pruttelen tot de saus mooi ingedikt is.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.