Registeren
Wachtwoord vergeten?
Oei wat een weer de afgelopen dagen! Echt Hollands, nat en koud. Daar hoort natuurlijk een echte Hollandse maaltijd bij, oftewel stamppot. Mijn favoriete stamppot is absoluut rauwe andijvie stamppot, daarom besloot ik om er eens een variatie op te maken met rucola. Een geslaagde actie, die komt zeker nog een keer terug op tafel.
Kook de aardappels in 18-20 minuten gaar.
Bak ondertussen de spekjes.
Giet de aardappels af.
Voeg de melk, het vet van de spekjes en de mosterd toe en stamp de aardappels fijn.
Voeg de rucola en d andijvie toe en roer deze door de aardappelpuree.
Voeg naar smaak zout toe.
Serveer de stamppot met verse jus, rookworst en de gebakken spekjes.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.