Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik weinig wraps eet. Net als pasta staat dit toch regelmatig op tafel. Vooral als ik haast heb, omdat ik te lang aan het werk geweest ben en als een razende door moet naar de dansles is dit één van de makkelijke dingen die ik zo klaar heb. Ik zal niet gaan beweren dat ik dan altijd mijn eigen salsa erbij maak. Gemak dient de mens, toch? Maar als er tijd is om het zelf te maken, valt het bijkomende werk best mee en is het natuurlijk extra lekker.
Voor de salsa doe de ui, koriander en groene paprika in de foodprocessor en hak grof.
Voeg de tomatenblokjes, limoensap, zout, suiker, chilipoeder en komijn toe en meng tot een salsa. Pureer het niet te fijn, het is lekker als de salsa nog wat textuur heeft.
Verhit voor de wraps nu wat olie in een pan.
Fruit hierin de ui en de knoflook.
Voeg de kip en de tacokruiden toe en bak op medium vuur door totdat de kip rondom gaar is.
Voeg de paprika, zwarte bonen en tomaten toe en bak op medium vuur 8-10 minuten door totdat de kip gaar is.
Verwarm in een koekenpan de wraps.
Smeer iedere wrap in met een eetlepel zure room.
Verdeel het kipmengsel over de wraps.
Doe op iedere wrap 2-3 eetlepels salsa en vouw de wraps dicht.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.