Registeren
Wachtwoord vergeten?
Deze zoete gepofte aardappel met kaneelboter is een ideaal bijgerecht met de kerst. Dit gerecht heb ik zelf ooit in Amerika gegeten en is me altijd bijgebleven. Kaneel en zoete aardappel zijn dan ook een heerlijke combinatie en geeft je bijna het gevoel dat je een gebakje aan het eten bent. Ideaal voor de feestdagen.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 225graden.
Was de aardappels en prik er met een vork gaatjes in.
Pak iedere aardappel individueel in aluminiumfolie.
Pof de aardappels in 45-60 minuten gaar in de oven (dit is altijd afhankelijk van de grote van de aardappel).
Meng de kaneel met de boter en het zout.
Serveer de gepofte aardappel met de kaneelboter.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.