Garnalencocktail

Dit recept is een klassieker van mijn moeder. Deze garnalencocktail staat elke kerst en Pasen op tafel. Best een favoriet dus hier in huis. De saus over de garnalen heeft een heerlijk uitgesproken smaak en romige smaak, en is uitstekend geschikt als voorgerecht. Het leukste vind ik het om het in een mooi glas te serveren, zodat je zowel de garnalen als de saus goed kunt zien.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400gr garnalen
  • 125ml zure room
  • 125ml mayonaise
  • 1el Franse cognac
  • 1el medium dry sherry
  • 1el tomatenketchup
  • ½ el gembersiroop

Bereidingswijze:

Meng de zure room, mayonaise, cognac, sherry, ketchup en gembersiroop.

Verdeel de garnalen over 4 glazen.

Verdeel de saus over de garnalen.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel