Registeren
Wachtwoord vergeten?
Wil je toch net iets meer op tafel zetten dan gebakken aardappels of friet, maak dan deze pommes duchesse eens. Niet moeilijk en natuurlijk erg lekker. Het kost natuurlijk wel wat tijd, want je moet de aardappels eerst koken, maar je hebt wel gelijk iets wat er super feestelijk uitziet.
Schil en kook de aardappels gaar.
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Pureer de gekookte aardappels met behulp van een pureepers of een zeef.
Roer de boter en de eidooiers door de aardappelpuree.
Klop het geheel met een spatel goed door zodat je een mooie gladde massa krijgt.
Roer de mosterd erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de pureemassa in een spuitzak met een kartelspuitmond.
Spuit op een met bakpapier beklede bakplaat rozetjes.
Bak de rozetjes in 25-30 minuten goudbruin in de oven.
Zet de oven uit en laat de rozetjes nog 10 minuten rusten in de warme oven.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.