Registeren
Wachtwoord vergeten?
Zo met oud en nieuw komen natuurlijk de borrelhapjes weer op tafel. Ik ben zelf een voorstander van makkelijke borrelhapjes, maar dan wel even iets luxer dan de zak met borrelnootjes (die natuurlijk ook super lekker zijn). Deze dadels met spek zijn er een goed voorbeeld van. Je hebt er bijna geen werk aan om ze te maken en ze zijn hartstikke lekker. Je zou ze eventueel nog kunnen vullen met geitenkaas, maar zelfs dat is niet nodig (ook al is dat ook is een top combinatie).
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Ontpit de dadels.
Wikkel iedere dadel in een plakje spek.
Leg de dadels op een met bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak de dadels 15-20 minuten, zodat de dadels warm zijn en het spek gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.