Camembert uit de oven

Met de jaarwisseling moet de tafel natuurlijk vol staan. Naast de oliebollen zullen er bij veel mensen ook kaasjes met toastjes op tafel staan. Daarom maakte ik speciaal voor de kaasliefhebbers deze camembert uit de oven met walnoot, appel en honing. Zeg nou zelf, daar wordt je toch blij van! Ik vind zelf dat de combinatie van verschillende structuren de combinatie extra lekker maakt.

Ingrediƫnten:

  • 250gr camembert
  • 1 kleine goudrenet geschild en in klein blokjes
  • 3-4el walnoten grof gehakt
  • 2-3tl honing

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de camembert.

Meng de walnoten met de appelblokjes

Leg dit mengsel bovenop de camembert en bak het geheel 25-30 minuten in de oven totdat de kaas door en door zacht is.

Bedruip het geheel met honing.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel