Registeren
Wachtwoord vergeten?
Vandaag maakte ik deze lekkere salade met warme geitenkaas. Heerlijk bij de lunch, of ’s avonds als je geen enorme trek hebt. Een wat kleinere variant kun je ook maken als voorgerecht, lekker voor met de kerst, of een andere bijzondere gelegenheid. Groot voordeel is ook dat het erg makkelijk is om te maken en je dus zo klaar bent.
Rooster de pijnboompitten.
Meng de peen julienne met de komkommer, tomaten, peer, pijnboompitten en rucolamelange en verdeel het over twee borden.
Meng de olijfolie, balsamico azijn, honing, mosterd en snuf zout in een schaaltje.
Haal de geitenkaas door de bloem, zodat er aan beide kanten een dun laagje bloem zit.
Verhit de roomboter in een koekenpan met een goede anti-aanbaklaag.
Bak de geitenkaas 30 seconden aan iedere zijde op hoog vuur.
Leg de geitenkaas op de salades en doe de dressing erover.
Eet smakelijk!
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.