Registeren
Wachtwoord vergeten?
Aangezien ik twee borrelhapjes toch wel een beetje karig vond op tafel, heb ik hier nog een heerlijk recept voor een derde variant, namelijk zalmsalade. Want uiteraard moet er voor de visliefhebbers ook wat lekkers op tafel staan. Deze zalmsalade is een makkie om te maken en zacht en fris van smaak.
Ingrediënten:
Laat de zalm uitlekken en verwijder de graten en velletjes.
Laat de ananas uitlekken en snijd de schijven in kleine stukjes.
Snijd de augurkjes in dunne schijfjes.
Prak de eieren.
Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg eventueel naar smaak zout en peper toe.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.