Zalmsalade

Aangezien ik twee borrelhapjes toch wel een beetje karig vond op tafel, heb ik hier nog een heerlijk recept voor een derde variant, namelijk zalmsalade. Want uiteraard moet er voor de visliefhebbers ook wat lekkers op tafel staan. Deze zalmsalade is een makkie om te maken en zacht en fris van smaak.

Ingrediënten:

  • 220gr rode zalm (uit een blikje)
  • 1 klein blikje ananasschijven
  • 4 zure cocktailaugurken
  • Volle eetlepel mayo
  • 125ml zure room
  • 3 hardgekookte eieren
  • Zout en peper

Bereidingswijze:

Laat de zalm uitlekken en verwijder de graten en velletjes.

Laat de ananas uitlekken en snijd de schijven in kleine stukjes.

Snijd de augurkjes in dunne schijfjes.

Prak de eieren.

Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg eventueel naar smaak zout en peper toe.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel