Crostini met geroosterde paprika

Oud en Nieuw is misschien voorbij, maar dat wil niet zeggen dat de borrelhapjes niet gewoon gezellig op tafel kunnen. Daarom maakte ik dit super lekkere en niet mega ongezonde borrelhapje. Namelijk een crostini met geroosterde paprika, hüttenkäse en balsamicostroop. In mijn geval is de balsamicostroop zelf gemaakt, maar daar gaat je huis wel lekker van naar azijn ruiken. Je kunt het anders ook verkrijgen bij de grotere supermarkten, sommige kookwinkels of een groothandel.

Ingrediënten:

  • 2 geroosterde paprika’s
  • 200gr hüttenkäse
  • 2 el balsamicostroop
  • 8 sneetjes (volkoren) stokbrood (1cm dik)
  • 1-2 el olijfolie

Bereidingswijze:

Besprenkel de sneetjes brood met olijfolie en rooster ze op de grill of in de oven krokant.

Verdeel de huttenkase over de broodjes.

Snijd de paprika’s in reepjes en verdeel de reepjes over de broodjes.

Bedruip de broodjes met balsamicostroop.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel