Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik vond het weer eens tijd om een lunchgerecht te posten. Ik eet graag zoete dingen, en de lunch is daarbij geen uitzondering. Heerlijk een volkoren boterham (toch nog iets gezonds) met hagelslag, vlokken of appelstroop. Maar af en toe mag het natuurlijk best wat luxer. Daarom maakte ik deze lekkere appeltosti. Een lunchgerecht voor de lekkere trek, want op de appel na is er weinig gezonds aan.
Meng de monchou, honing en kaneel.
Smeer de sneetjes krentenbrood aan één zijde in met roomboter.
Smeer het monchou mengsel op de andere zijde.
Verdeel de plakjes appel over twee sneetjes krentenbrood.
Strooi over ieder sneetje brood met appel een theelepel lichtbruine suiker.
Leg de resterende sneetjes krentenbrood er bovenop en bak de tosti in zo’n 5-10 minuten gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.