Registeren
Wachtwoord vergeten?
Wat een heerlijk weer! Daar past een lekkere zomerse salade bij. Deze salade met peren gedrenkt in honing en balsamico is perfect voor een stralende lentedag als deze. Hij heeft een lekker zoetje en is heerlijk met de zachte smaak van brie. Ideaal voor als je net even wat anders wil dan de standaard salade.
Rooster de walnoten in een koekenpan.
Verwijder het klokhuis uit de peer en snijd de peer in plakjes.
Verhit de boter in een pan en bak de perenplakjes hierin 1-2 minuten.
Voeg de honing en de balsamico azijn toe en roer door elkaar.
Laat het geheel 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Halveer de romaatjes.
Verwijder de granaatappelpitjes uit de granaatappel. Dit kun je heel makkelijk doen door met bijvoorbeeld een pollepel op de granaatappel te slaan. Er mag best wat sap meekomen, maar verwijder wel alle witte stukjes die meekomen.
Meng de rucolamelange, peer, brie, walnoten, romaatjes en granaatappelpitjes door elkaar.
Bedruip met wat van het balsamico-honingmengsel waarin de peren gebakken zijn.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.