Registeren
Wachtwoord vergeten?
Soms is het fijn om lekker makkelijk te doen met het avondeten. Lekker makkelijk betekend namelijk niet dat het eten minder lekker is. Maar dat het wel ideaal is voor als uit je werk komt en eigenlijk niks anders wil dan op de bank hangen. Want wees eerlijk, we hebben allemaal van die avonden. Gnocchi hoor je eigenlijk te koken, iets wat ik ook erg lekker vind, maar van deze gebakken variant word ik ook wel heel erg gelukkig. Je behoudt het lekkere zachte van de gnocchi, maar dan met een heerlijk knapperig laagje.
Verhit wat olie in een pan.
Fruit hierin de knoflook.
Voeg de courgette en puntpaprika toe en bak 2-3 minuten door.
Voeg de gnocchi toe en bak 5-10 minuten door totdat de gnocchi rondom goudbruin gekleurd is.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.