Gebakken Gnocchi

Soms is het fijn om lekker makkelijk te doen met het avondeten. Lekker makkelijk betekend namelijk niet dat het eten minder lekker is. Maar dat het wel ideaal is voor als uit je werk komt en eigenlijk niks anders wil dan op de bank hangen. Want wees eerlijk, we hebben allemaal van die avonden. Gnocchi hoor je eigenlijk te koken, iets wat ik ook erg lekker vind, maar van deze gebakken variant word ik ook wel heel erg gelukkig. Je behoudt het lekkere zachte van de gnocchi, maar dan met een heerlijk knapperig laagje.

Ingrediënten (voor 2-3 personen):

  • 400gr verse gnocchi
  • 1 kleine courgette in reepjes
  • 1 puntpaprika in reepjes
  • 2-3 tenen knoflook geperst
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

Verhit wat olie in een pan.

Fruit hierin de knoflook.

Voeg de courgette en puntpaprika toe en bak 2-3 minuten door.

Voeg de gnocchi toe en bak 5-10 minuten door totdat de gnocchi rondom goudbruin gekleurd is.

Voeg naar smaak zout en peper toe.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel