Registeren
Wachtwoord vergeten?
Een simpel gerecht dat er toch luxe uitziet, dat is deze varkensfilet met kruidenkorst. Ik vind zo’n kruidenkorstje altijd erg lekker. Het geeft een lekkere bite aan het vlees. Daarnaast ben ik eigenlijk gewoon gek op broodproducten, dus wordt ik gewoon heel blij van deze combinatie.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verkruimel de boterhammen met drie takjes platte peterselie en de blaadjes basilicum in de keukenmachine.
Meng de gesmolten boter toe en roer door.
Snijd de resterende peterselie fijn.
Meng de peterselie met de paprika, het sjalotje, en de basilicumolijfolie.
Sla de varkensfilets plat tot ze ongeveer 1,5 tot 2 keer zo groot zijn.
Leg op het smalste uiteinde van iedere filet de helft van het paprikamengsel.
Rol de filets op.
Vet een ovenschaal in.
Leg de filetrolletjes erin.
Verdeel het broodkruimelmengsel over de filetrolletjes.
Bak de filetrolletjes in 20-25 minuten gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.