Registeren
Wachtwoord vergeten?
Lekker weer betekend natuurlijk ijsjes voor de kinderen. Wel jammer dat ook in waterijsjes vaak veel suiker zit. Daarom besloot ik om deze bevroren fruitijsjes te maken van mango en frambozen. Zelf vond ik de combinatie van de zacht zoete mango in combinatie met de veel zoetere frambozen erg lekker, maar dit recept kun je natuurlijk ook makkelijk maken met aardbeien, kiwi of een andere fruitsoort.
Bereidingswijze:
Pureer de mangoblokjes glad met een staafmixer.
Pureer de frambozen glad met een staafmixer.
Meng de helft van het limoensap door de gepureerde mango en de andere helft van het limoensap door de gepureerde frambozen.
Haal de frambozenpuree tweemaal door een zeef om zoveel mogelijk van de pitjes er uit te halen.
Verdeel de mangopuree over de ijsvormpjes.
Verdeel de frambozenpuree over de ijsvormpjes.
Zet de stokjes in de ijsvormpjes en zet de fruitijsjes 4-6 uur in de vriezer.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.