Registeren
Wachtwoord vergeten?
Zoals jullie misschien al bedacht hadden is bloggen niet mijn dagelijks werk, dan zou ik ook wel vaker posten. Doordeweeks werk ik gezellig op kantoor en onlangs at ik daar een heerlijke spinaziesoep. Eigenlijk had ik nog nooit bedacht om van spinazie een soep te maken, soms kan iets ook gewoon te groen zijn, maar het bleek hartstikke lekker. Daarom besloot ik om het zelf ook eens te maken. Wel met een extra twist natuurlijk. Daarom voegde ik heerlijk basilicum toe.
Verhit wat olie in een pan.
Fruit hierin de knoflook en de ui.
Voeg de spinazie, blaadjes basilicum en peper en zout naar smaak toe en bak door.
Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.
Laat het 10 minuutjes doorkoken.
Pureer het geheel met de staafmixer.
Roer de crème fraîche er doorheen.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.