Registeren
Wachtwoord vergeten?
Even geen zin om uitgebreid te koken, of gewoon de tijd niet? Maak dan dit gerecht! Je bent zo klaar en het is nog eens super lekker ook. De gegrilde paprika’s kun je gewoon in de winkel halen, maar als je er net even wat meer werk in wilt steken kun je ze ook gewoon lekker zelf grillen.
Snijd 1 ui in blokjes.
Pers de knoflook.
Snijd de paprika in repen
Snijd de kip in kleine blokjes of in reepjes.
Warm de broodjes op in de oven.
Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook.
Doe de kip in de pan en strooi de paprikapoeder en de shoarmakruiden erbij.
Roer het geheel goed door.
Bak de kip in zo’n 5-7 minuten gaar.
Voeg in de laatste 2 minuten van het bakken de paprikareepjes toe.
Vul ieder pitabroodje met wat rucola en het shoarmamengsel.
Maak het af door er nog een beetje zoete chilisaus over te gieten.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.