Registeren
Wachtwoord vergeten?
De zomer, het duurde even, maar hij lijkt er dan nu toch echt te zijn. Voor hoe lang? Geen idee, dus we moeten er maar van genieten zo lang het kan. Ik vind dat de zomer vaak vol tegenstrijdigheden zit. Zo’n periode waarin de meesten er picobello, mooi en strak in hun zwempak uit willen zien. Maar waar we ons anderzijds tegoed doen aan ijsjes, hapjes en drankjes op het terras en uitgebreid barbecueën.
Bij een goede barbecue avond horen natuurlijk ook lekkere sauzen, en wat is er nou lekkerder dan eigengemaakte sausjes. Daarom maakte ik drie verschillende sausjes voor bij de barbecue, waarbij de gembersaus een recept van mijn tante is. De sausjes zijn niet slank, maar zeg nou zelf lekker eten gaat toch boven strak in dat zwempak zitten.
Meng alle ingrediënten door elkaar tot het een mooi geheel is.
Maal de gember inclusief het vocht fijn in de keukenmachine.
Klop de slagroom op.
Meng de gember met de mayonaise, knoflook, ketjap en 2 eetlepels van de opgeklopte slagroom tot het een mooi geheel is.
Meng de kruiden met de mayonaise en 2 eetlepels opgeklopte slagroom.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.