Registeren
Wachtwoord vergeten?
Pff, wat een hitte gisteren. Eigenlijk moet je toch wel bijna gek geweest zijn om de barbecue aan te steken en nog meer hitte te creëren. Maar barbecueën is natuurlijk veel te lekker en leuk om voor een beetje hitte een uitzondering te maken. Daarom maakte ik twee soorten barbecuespiesjes, een lekkere kip kerrie spies en een Koriaanse kebab spies.
Meng alle ingrediënten behalve de kip door elkaar tot één geheel.
Meng de kip met de marinade en laat een uur marineren in de koelkast.
Rijg de blokjes kip op spiesjes en bak ze op de barbecue gaar.
Meng alle ingrediënten door elkaar behalve de fricandeau en meng tot een geheel.
Meng de fricandeau met de marinade en laat een uur marineren in de koelkast.
Rijg de blokjes fricandeau op spiesjes en bak ze op de barbecue gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.