Registeren
Wachtwoord vergeten?
Whoehoe! Na een week van wolken, regen, wind en guurheid heb ik zowaar vandaag in de zon op het terras gezeten. Heerlijk! Daardoor geïnspireerd deel ik vandaag mijn voorlopig laatste barbecue recept. Zodat jullie dit weekend lekker aan de slag kunnen. Dit recept komt oorspronkelijk uit de Telegraaf en is van Felix Wilbrink. Je kunt er spiesjes van maken, maar mocht je toch geen zin hebben om de barbecue aan te steken dan kun je ze ook heerlijk roerbakken.
Meng alle ingrediënten behalve de diamanthaas door elkaar tot één geheel.
Meng de diamanthaas met de marinade en laat een uur marineren in de koelkast.
Rijg de blokjes diamanthaas op spiesjes en bak ze op de barbecue gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.