Registeren
Wachtwoord vergeten?
Bij een goede maaltijd is een lekker bijgerecht net zo belangrijk als de rest van de maaltijd. Hoewel het natuurlijk leuk is om ook voor een bijgerecht uitgebreid in de koken te sloven, is het soms ook fijn als het zo klaar is, zeker als je laat uit je werk komt, of als je bezoek hebt. Deze gewokte spinazie kun je met veel dingen combineren en is staat binnen enkele minuten op tafel.
Ingrediƫnten (voor 4 personen):
Bereidingswijze:
Snijd de knoflook in schijfjes.
Rooster de pijnboompitten.
Verhit wat olie in een pan.
Fruit de knoflook.
Doe de spinazie en de basilicum erbij en wok 2-3 minuten door op hoog vuur, zodat de spinazie gaar is.
Strooi voordat je het serveert de geroosterde pijnboompitten over de spinazie.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.