Spinazie met basilicum

Bij een goede maaltijd is een lekker bijgerecht net zo belangrijk als de rest van de maaltijd. Hoewel het natuurlijk leuk is om ook voor een bijgerecht uitgebreid in de koken te sloven, is het soms ook fijn als het zo klaar is, zeker als je laat uit je werk komt, of als je bezoek hebt. Deze gewokte spinazie kun je met veel dingen combineren en is staat binnen enkele minuten op tafel.

Ingrediƫnten (voor 4 personen):

  • 600gr verse spinazie
  • 4 tenen knoflook
  • 12 blaadjes basilicum
  • 30 gram pijnboompitten

Bereidingswijze:

Snijd de knoflook in schijfjes.

Rooster de pijnboompitten.

Verhit wat olie in een pan.

Fruit de knoflook.

Doe de spinazie en de basilicum erbij en wok 2-3 minuten door op hoog vuur, zodat de spinazie gaar is.

Strooi voordat je het serveert de geroosterde pijnboompitten over de spinazie.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel