Registeren
Wachtwoord vergeten?
Wat ik onder andere zo leuk vind aan de kerstdagen is dat je zo heerlijk de tijd kunt nemen om te borrelen. Lekker toastjes, broodjes, kaasjes, smeersels en andere hapjes op tafel, een lekker drankje erbij en er helemaal voor gaan. Ook is borrelen wat mij betreft een goede vervanger van een voorgerecht bij het kerstdiner. Want laten we wel wezen, het kan soms een erg lange zit zijn met drie of meer gangen. Waarom niet gewoon lekker op de bank zitten met borrelhapjes terwijl je een spelletje speelt of een zoetsappige kerstfilm kijkt? Deze pesto gemaakt met pistachenoten in plaats van pijnboompitten past perfect bij de borrel en is heerlijk op een broodje of een toastje.
Doe de basilicum met de pistachenoten, knoflook, parmezaanse kaas, en zout en peper in de foodprocessor en blend samen.
Voeg de olie en de balsamicostroop toe en blend tot een geheel.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.