Registeren
Wachtwoord vergeten?
Oftewel pasta met knoflook en olie, en in dit geval ook spinazie en een gepocheerd eitje. Knoflook is echt zo’n heerlijk basis ingrediënt dat super veel smaak toevoegt aan een gerecht. Dus waarom niet gewoon een gerecht wijden aan dit fantastische spul moeten de Italianen gedacht hebben. Het is namelijk een klassiek gerecht uit de Italiaanse keuken. Hopelijk beledig ik dan ook niemand met de aanpassingen die ik gemaakt heb. Ik vind ze namelijk heerlijk en weet zeker dat ieder ander dat ook zo zal ervaren.
Kook de spaghetti.
Fruit de knoflook in de olie.
Voeg de spinazie, basilicum en peterselie toe en bak deze in 3-4 minuten gaar.
Pocheer* ondertussen de eieren.
Roer de spaghetti door het knoflook spinazie mengsel.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Serveer met Parmezaanse kaas en de gepocheerde eieren.
*Om de eieren te pocheren breng je in een brede pan ruim water tegen de kook aan (dus niet kokend). Breek ieder ei op een schuimspaan en laat zo het al te vloeibare eiwit weglopen om draden te voorkomen. Laat de eieren in één keer in het water glijden. Laat de eieren 3½ minuut garen en schep uit de pan met behulp van een (schone) schuimspaan.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.