Registeren
Wachtwoord vergeten?
Soms heb je gewoon zin in een tosti. Ik maak niet heel vaak een tosti, ik heb niet eens een tosti-ijzer, maar gelukkig mocht ik die van mijn moeder lenen. Al moet ik heel eerlijk zeggen dat je een tosti natuurlijk prima in een pan of de oven kan maken, dan krijg je alleen niet van die leuke strepen (tenzij je natuurlijk een grillpan gebruikt).
Nog even kort over de smaak van de tosti. Ik vind truffel altijd een lekkere toevoeging aan een gerecht. In combinatie met het knoflookachtige van salami is het dan ook echt heerlijk. De combinatie met mozzarella, tomaat en basilicum maakt het dan ook helemaal af.
Smeer beide boterhammen in met een beetje boter.
Beleg één van de boterhammen met de plakjes salami en tomaat.
Verdeel de mozzarella en de basilicum erover en doe de andere boterham er op.
Bak de tosti in zo’n 5-10 minuten gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.