Registeren
Wachtwoord vergeten?
De manier waarop roti gekruid is vind ik erg lekker. Het leek me dan ook lekker om deze manier van kruiden toe te passen op een heel ander soort eten, namelijk gehakt in bladerdeeg. Dit lekkere hapje is dan ook een variatie op een aantal van de ingrediënten van roti, maar dan in een andere vorm. Ik at het met gegrilde groenten bij het diner, maar je kunt het ook prima als hapje serveren bij de borrel.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng het gehakt met 1 ei, het paneermeel, garam massala, kerrie massala, paprikapoeder, cayennepeper en zou naar smaak, de gekookte aardappel en de tomatenblokjes.
Verdeel het gehakt over de bladerdeegvellen op zo’n manier dat je de helft van het vel belegd. Laat aan de buitenrand ongeveer een centimeter vrij.
Vouw de niet belegde helft eroverheen en druk de randen op elkaar met behulp van een vork.
Klop het nog overgebleven ei los en bestrijk de bovenzijde van de hapjes hiermee.
Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 20 minuten in het midden van de oven gaar.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.