Registeren
Wachtwoord vergeten?
Heb je al eens geprobeerd havermout te bakken in de oven? Ik, tot vandaag, in ieder geval niet. Dus werd het hoog tijd om dat te proberen en eens met wat anders te ontbijten. Ik maakte het met lekker wat aardbeien, frambozen, chocolade en honing. Dat zijn inderdaad behoorlijk wat toevoegingen, maar daar leent de havermout zich dan ook perfect voor.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng de havermout met de bakpoeder en zout.
Doe de helft van de havermout in een ovenschaal en verdeel de helft van het fruit en de helft van de chocolade er overheen.
Verdeel de rest van de havermout er overheen en verdeel hier overheen het resterende fruit en de resterende chocolade.
Meng de amandelmelk met het ei, de vanille extract, boter en honing.
Giet dit mengsel over de havermout heen.
Bak de havermout in 30 minuten in de oven gaar.
Bedruip met een beetje honing
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.