Registeren
Wachtwoord vergeten?
Hoewel de meeste mensen op vrijdagmiddag borrelen of in het weekend, is er natuurlijk niks mis mee om de week er gewoon mee te beginnen. En als je dan toch gaat borrelen, serveer dan ook deze heerlijke paddenstoelen crostini’s erbij.
Wel de gedroogde shiitakes in de sherry en snijd klein ze als ze zacht geworden zijn.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Smeer het stokbrood in met olijfolie en bak ze in 8-10 minuten krokant in de oven.
Snijd de paddenstoelen grof.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin het sjalotje en de knoflook.
Voeg de paddenstoelen en de shiitakes toe en bak 3-5 minuten op medium hoog vuur door.
Voeg de peterselie toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Beleg de geroosterde broodjes met het paddenstoelenmengsel.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.