Registeren
Wachtwoord vergeten?
Tijd om een recept van mijn moeder te delen. Hoewel ik namelijk zelf gek ben op koken, mag ik ook nog steeds erg graag bij mijn moeder eten. Ze kookt dan ook wel heel erg lekker. Het zou dan ook zonde zijn om nooit haar gerechten met jullie te delen. Deze Siciliaanse kip eten wij altijd met tagliatelle. Door het pepertje krijgt het gerecht een lekker scherp randje, zonder dat de hitte overheersend is.
Verhit wat olie of boter in een pan.
Fruit hierin de knofook, de ui en peper.
Voeg de kippendij toe en bak rondom gaar.
Voeg de zongedroogde tomaten en champignons toe en bak 3-5 minuten op laag vuur.
Voeg de passata pommodori, witte wijn, Italiaanse kruiden, oregano, basilicum en peper en zout naar smaak toe en roer door.
Laat 15 minuten pruttelen.
Serveer met tagliatelle (of een andere pasta).
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.