Registeren
Wachtwoord vergeten?
Op Sinterklaasavond is het natuurlijk een hoop gedoe om uitgebreid te koken, dus waarom niet gewoon de tafel vol zetten met lekkere hapjes. Dan kan iedereen heerlijk snaaien terwijl ze de cadeautjes uitpakken. Een plukbrood of borrelbrood (hoe je het ook wilt noemen) vind ik daar echt ideaal voor. Het fijne is, dat je het met van alles kunt vullen. Zo kun je dus altijd zorgen dat ieder lid van het gezin het lekker vindt. Deze variant heb ik gevuld met mozzarella, zongedroogde tomaatjes, basilicum en kruidenboter. Lekkere smaken om te “plukken” op een heerlijk avondje.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het brood in, in een ruitpatroon.
Verdeel de kruidenboter tussen de inkepingen van het brood.
Snijd de mozzarella in plakken en verdeel deze tussen de inkepingen van het brood.
Verdeel ook de zongedroogde tomaten en de basilicum tussen de inkepingen.
Bak het brood 20-25 minuten in de oven.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.