Registeren
Wachtwoord vergeten?
Tijd voor lekker Hollands. Slavinken! Zo na de feestdagen even terug naar de basis. Geen uitgebreide diners, maar gewoon aardappels, vlees, groente. In dit geval dus een recept voor het stukje vlees van je AGVtje. Het feit dat ze omwikkeld zijn met spek zou al reden genoeg moeten zijn om ze te eten. Alleen de naamgeving blijft toch wat vreemd, er zit immers sla noch vink in. Hoe moet ik dat nou ooit vertalen voor mijn familie in Amerika?
Kneed het gehakt met 1 ei, het paneermeel, het sjalotje, de knoflook, paprikapoeder, korianderpoeder, chilipoeder, nootmuskaat en zout en peper naar smaak.
Maak vier rolletjes van het gehakt en omwikkel ieder met drie ontbijtspekrepen.
Verhit wat boter in een pan en laat de slavinken op laag vuur langzaam rondom garen.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.