Registeren
Wachtwoord vergeten?
Tijdens mijn vakantie in Texas at ik een heerlijke coleslaw op een broodje hamburger. Daarom leek het me leuk (en lekker) om ook zelf eens een coleslaw te maken. Ook bij mij eindigde die uiteindelijk op een broodje, alleen niet met een hamburger, maar dat recept deel ik later nog. Ik heb er voor gekozen om rode en witte kool te gebruiken, vooral omdat het er mooi uitziet, maar het smaakt natuurlijk ook hartstikke lekker.
Meng de rode kool, spitskool en wortelrasp door elkaar.
Meng voor de dressing de yogonaise, yoghurt, mosterd, citroensap, azijn en selderij door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Roer de dressing door de koolmengsel. Voeg indien nodig extra zout en peper toe.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.