Pasta met garnalen

Pasta! Daar ben ik echt zo gek op! Op de laatste avond dat ik in de Verenigde Staten was at ik bij The Grand Lux restaurant een heerlijke pasta met garnalen en room. Deze vond ik zo lekker, dat ik besloot om hem thuis te proberen na te maken. Nou dat is goed gelukt, want dit recept is echt fantastisch en een makkie om te maken!

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 1 persoons portie pasta
  • 110gr garnalen
  • 1 sjalotje gesnipperd
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 1 roma tomaat in blokjes
  • 100ml witte wijn
  • Sap van een ½ citroen
  • 100ml slagroom
  • Handjevol peterselie
  • Klontje boter

Bereidingswijze

Kook de spaghetti.

Verhit een klontje boter in een pan.

Fruit het sjalotje en knoflook.

Voeg de tomatenblokjes toe en bak 2-3 minuten mee.

Voeg de garnalen toe en schep door.

Voeg de witte wijn, citroensap en peterselie toe en roer door.

Laat iets inkoken.

Voeg de slagroom toe en roer door.

Laat iets inkoken.

Roer de gekookte spaghetti erdoor.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel