Registeren
Wachtwoord vergeten?
Pasta! Daar ben ik echt zo gek op! Op de laatste avond dat ik in de Verenigde Staten was at ik bij The Grand Lux restaurant een heerlijke pasta met garnalen en room. Deze vond ik zo lekker, dat ik besloot om hem thuis te proberen na te maken. Nou dat is goed gelukt, want dit recept is echt fantastisch en een makkie om te maken!
Kook de spaghetti.
Verhit een klontje boter in een pan.
Fruit het sjalotje en knoflook.
Voeg de tomatenblokjes toe en bak 2-3 minuten mee.
Voeg de garnalen toe en schep door.
Voeg de witte wijn, citroensap en peterselie toe en roer door.
Laat iets inkoken.
Voeg de slagroom toe en roer door.
Roer de gekookte spaghetti erdoor.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.