Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het heeft even geduurd, maar nu is het zo ver. Het winnende recept van Mariska Bitter eind december staat online. Waarom het zo lang duurde? Ik ging nog even op vakantie tussendoor en wilde het graag filmen, maar dan moet je wel eerst de goede spullen hebben. Maar nu staat ook dit smakelijke recept online, met filmpje uiteraard. Wel maakte ik maar de helft van het oorspronkelijke recept en voegde wat extra bokkenpootjes toe. Het was heerlijk!
Laat de kersen uitlekken.
Hak 8 bokkenpootjes fijn.
Meng ¾ van de kersen met de fijngehakte bokkenpootjes.
Klop de slagroom met de poedersuiker bijna stijf.
Voeg de mascarpone toe en mix nog even kort.
Voeg ¼ van de kersen toe en schep door.
Neem een grote schaal en doe daarin een laagje bokkenpootjesmix in.
Doe daarop een laag van het mascarpone mengsel.
Herhaal dit eindigend met een laag van het mascarpone mengsel.
Verkruimel hierover 2 bokkenpootjes.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.