Registeren
Wachtwoord vergeten?
Een recept dat heerlijk is op de barbecue en net zo makkelijk in de oven gemaakt kan worden. Dus wat voor weer het dit weekend ook wordt, deze gepofte aardappelen kun je sowieso eten. Het lekkere van het gebruik van de barbecue vind ik dat de aardappels knapperig worden aan de buitenkant. Maar aangezien ik weiger te barbecueën in de regen of als het echt heel koud is, is de oven een prima alternatief.
Verwarm de oven voor op 200 graden of verhit de barbecue.
Boen de aardappels schoon.
Pak iedere aardappel in een stuk aluminiumfolie in en pof ze 50-60 minuten in de oven of tussen de kolen van de barbecue. Bij een gasbarbecue kun je ze ook gewoon op het rooster leggen.
Snijdt de kruiden fijn.
Meng de kruiden met de crème fraîche.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de aardappels open en vul ze met de kruidenroom wanneer je ze serveert.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.