Omelet met geitenkaas en spinazie

Een tijdje geleden stuurde een goede vriendin van mij een foto van haar omelet met geitenkaas (mensen sturen mij inderdaad foto’s van eten). Dat gaf mij gelijk de inspiratie om ook eens een heerlijke omelet te maken. Ook met geitenkaas, mijn favoriete soort kaas (ook omdat ik niet alle kazen kan eten). Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik maakte deze heerlijke omelet met geitenkaas, spinazie, cherrytomaten en zongedroogde tomaten.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • Scheutje melk
  • 5 cherrytomaten in partjes
  • 5 semi zongedroogde tomaten in reepjes
  • 30gr zachte geitenkaas
  • Handjevol bladspinazie
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Klop de eieren tezamen met de melk los.

Verhit een klontje boter in een koekenpan.

Zet het vuur laag.

Doe de eieren in de pan.

Verdeel de bladspinazie, cherrytomaten, zongedroogde tomaten en geitenkaas over de eieren.

Laat het omelet op laag vuur langzaam garen.

Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel