Registeren
Wachtwoord vergeten?
Een tijdje geleden stuurde een goede vriendin van mij een foto van haar omelet met geitenkaas (mensen sturen mij inderdaad foto’s van eten). Dat gaf mij gelijk de inspiratie om ook eens een heerlijke omelet te maken. Ook met geitenkaas, mijn favoriete soort kaas (ook omdat ik niet alle kazen kan eten). Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik maakte deze heerlijke omelet met geitenkaas, spinazie, cherrytomaten en zongedroogde tomaten.
Klop de eieren tezamen met de melk los.
Verhit een klontje boter in een koekenpan.
Zet het vuur laag.
Doe de eieren in de pan.
Verdeel de bladspinazie, cherrytomaten, zongedroogde tomaten en geitenkaas over de eieren.
Laat het omelet op laag vuur langzaam garen.
Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.