Basilicumpesto

Een goede pesto is altijd lekker! Het idee om dit recept te plaatsen kwam eigenlijk voort uit het idee om pasta pesto te maken. Dat recept volgt dus ook nog. Nou had ik daar natuurlijk makkelijk een lekkere pesto uit een potje voor kunnen gebruiken, maar dat is natuurlijk niet net zo leuk als het zelf maken. En laten we wel wezen, zelfgemaakte pesto is ook wel heel erg lekker en super simpel om te maken.

Ingrediƫnten

  • 35gr basilicum
  • 55gr geroosterde pijnboompitten
  • 2 tenen knoflook gepeld
  • 40gr Parmezaanse kaas
  • 3-4el extra vierge olijfolie
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Doe de basilicum met de pijnboompitten, knoflook, Parmezaanse kaas, en zout en peper in de foodprocessor en blend samen.

Voeg de olie toe en blend tot een geheel.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel