Registeren
Wachtwoord vergeten?
Een receptje van mijn moeder. Dit soepje wordt altijd door iedereen aan tafel blij ontvangen. Het is dan ook echt een heerlijk gerecht en perfect om gasten voor te schotelen. Zowel mijn moeder als ik kiezen er altijd voor om de paprika’s zelf te roosteren, maar als je echt lekker snel klaar wilt zijn kun je natuurlijk ook gewoon geroosterde paprika’s uit een potje gebruiken. De smaak zal er vast niet minder om zijn.
Rooster de paprika’s, dek af met huishoudfolie en laat afkoelen.
Verhit wat olie of boter in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook.
Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en laat 10 minuten op laag vuur zachtjes doorkoken.
Ontvel de geroosterde paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Voeg de paprika’s samen met de mascarpone, basilicum, oregano en tijm toe en pureer glad met een staafmixer.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.