Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik had zo’n zin in een hamburger. Dus wat doe je dan? Je maakt er zelf eentje, dat blijft toch altijd het lekkerste! Ik kies er trouwens eigenlijk nooit voor om ook een hamburgerbroodje te gebruiken. Ik vind ze te zacht, snel zompig, en weinig smaak hebben. Liever heb ik een broodje met een beetje bite. Zo heb ik er in dit geval voor gekozen om witte afbakbroodjes te gebruiken. Super lekker als je het mij vraagt! Maar goed anders zou ik dit recept misschien ook niet posten.
Meng de mayonaise, grove mosterd en honing door elkaar.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Meng het gehakt met de peterselie, knoflook, mosterd, paprikapoeder, worcestershiresaus en voeg peper en zout naar smaak toe.
Vorm 5 mooie dikke hamburgers van het gehaktmengsel.
Bak de hamburgers op de barbecue of in een grillpan tot ze gaar zijn.
Bak in een pan 5 spiegeleieren en het ontbijtspek.
Halveer de broodjes en smeer beiden helften royaal in met de mosterdmayonaise.
Beleg één helft van de broodjes met geroosterde paprika, een hamburger, ontbijtspek en een spiegelei, en doe de andere helft van het broodje er bovenop.
Serveer met frites of salade, of eet het gewoon lekker zo!
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.