Registeren
Wachtwoord vergeten?
Zo’n 4 jaar geleden was ik vlak na de kerst bij familie in de States. Zij hadden toen een enorm koekblik staan met zoute pretzels gehuld in witte chocolade. Daar heb ik me toch tegoed aan gedaan! Ook nam ik me gelijk voor om ze een keer zelf te maken. Zout en zoet blijft toch een heerlijke combinatie. Je moet wel even de tijd nemen om ze te maken, met het tempereren van de chocolade en de pretzels er doorheen halen ben je toch snel drie kwartier tot een uur bezig. Maar dan heb je wel een hele lekkere snack. Zoute pretzels in deze vorm zijn vaak bijna niet te vinden in de supermarkt, maar goed nieuws, bij Holland & Barret kwam ik ze uiteindelijk tegen.
Tempereer de witte chocolade.
Haal de pretzels door de witte chocolade en laat de overtollige chocolade er goed aflopen. Dit kan bijvoorbeeld door iedere pretzel op een vork te nemen en even met de vork op het aanrecht of een bord te tikken.
Laat de chocolade uitharden op een bakpapiertje.
Tempereer de pure chocolade.
Bedruip de pretzels met de pure chocolade en laat uitharden.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.