Registeren
Wachtwoord vergeten?
Lang geleden maakte ik eens balsamico siroop, dat maak je heel simpel van balsamico azijn. Gisteren dacht ik ineens waarom niet gewoon ongeveer hetzelfde doen, maar dan met frambozenazijn. Dus zo gezegd, zo gedaan. Door het toevoegen van puree van frambozen komt de frambozensmaak echt heerlijk naar voren. Heerlijk voor over salades of bij een mooi kaasje als je het mij vraagt, want het is dan misschien frambozensiroop, je kunt er dus zeker geen limonade van maken.
Pureer de frambozen en haal de puree door een zeef zodat je een mooie gladde massa krijgt.
Verwarm frambozenazijn, frambozenpuree, suiker en honing in een pan en roer het geheel goed door.
Laat het geheel nu inkoken tot je een siroop van de gewenste dikte hebt. Let op, warm zal het geheel vloeibaarder zijn dan wanneer het afkoelt. De gewenste dikte kun je dus het beste testen door er een lepeltje siroop uit te halen en deze te laten afkoelen.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.