Spinaziesalade met tomaten en mozzarella

Het is de laatste tijd warm, warm en nog eens warm. Van dat warme weer krijg ik vooral trek in dingen als salades (en natuurlijk ijs). Lekker fris en licht verteerbaar. Los van het feit dat het ook gewoon lekker makkelijk en snel te maken is. Ik word namelijk een beetje loom van het warme weer, dus dan moet je natuurlijk ook gewoon niet al te veel doen.

Ingrediënten

  • 400gr bladspinazie
  • 20 uitgelekte semi zongedroogde tomaten
  • 250gr cherrytomaten in vieren
  • 125gr buffelmozzarella in stukken gescheurd
  • Sap van ½ biologische citroen
  • 2-3tl frambozensiroop
  • 2el pijnboompitten
  • Olijfolie extra vierge
  • Oregano
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten.

Meng de spinazie met de cherrytomaten, semi zongedroogde tomaten, pijnboompitten, mozzarella, sap van een ½ citroen en een scheutje olijfolie.

Bestrooi met oregano, zout en peper naar smaak.

Bedruip met frambozensiroop.

Reactie plaatsen

Deze naam word getoond bij uw reactie
Uw email word gebruikt om uw gravatar profiel bij uw reactie te tonen

Log nu in om een reactie te plaatsen met uw persoonlijke profiel