Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het is de laatste tijd warm, warm en nog eens warm. Van dat warme weer krijg ik vooral trek in dingen als salades (en natuurlijk ijs). Lekker fris en licht verteerbaar. Los van het feit dat het ook gewoon lekker makkelijk en snel te maken is. Ik word namelijk een beetje loom van het warme weer, dus dan moet je natuurlijk ook gewoon niet al te veel doen.
Rooster de pijnboompitten.
Meng de spinazie met de cherrytomaten, semi zongedroogde tomaten, pijnboompitten, mozzarella, sap van een ½ citroen en een scheutje olijfolie.
Bestrooi met oregano, zout en peper naar smaak.
Bedruip met frambozensiroop.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.