Registeren
Wachtwoord vergeten?
Ik ga niet beweren dat ik een enorme viseter ben, maar van zalm word ik toch altijd wel heel erg blij. Van deze zalm in honing met een klein beetje citroen word ik zeker niet minder enthousiast, hij is namelijk heerlijk. Ik heb zelf toch wel een lichte voorkeur voor biologische zalm, qua prijs wel een stuk duurder, maar qua smaak is het dat meer dan waard.
Verdeel de honing over de bovenzijde van de twee zalmfilets.
Bestrooi met wat zout en peper naar smaak.
Verhit de klont roomboter in een pan en fruit hierin de knoflook.
Voeg de citroensap toe en roer door.
Bak hierin de zalmfilets op laag vuur aan weerszijden.
Bestrooi beide zalmfilets met een beetje citroenrasp.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.