Registeren
Wachtwoord vergeten?
Het zou mij niet verbazen als er tijdens de feestdagen, tezamen met barbecueseizoen, de meeste kruidenboter verkocht wordt. Nou is er in de supermarkt natuurlijk best lekkere kruidenboter te krijgen, maar wat mij betreft gaat er niks boven een heerlijke zelfgemaakte kruidenboter. Mooie bonus is dat het ook nog eens makkelijk is om zelf te maken. Met wat zachte roomboter, gedroogde kruiden, knoflook en een beetje zout heb je de perfecte kruidenboter.
Roer de boter, knoflook en Italiaanse kruiden door elkaar.
Voeg naar smaak zeezout toe en roer door.
Laat de kruidenboter een minstens 3 uur staan, zodat alle smaken er goed intrekken.
Bewaar de kruidenboter in de koelkast en haal hem een uurtje voordat je hem wilt gebruiken uit de koelkast om zacht te laten worden.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.