Registeren
Wachtwoord vergeten?
De basis van dit recept kreeg ik een paar jaar terug van een vriendin nadat ik de avocadodip bij haar had geproefd, het is eigenlijk een fancy vorm van guacamole. Ik was nooit gek op guacamole, maar toen ik deze versie proefde was ik helemaal verkocht. Het recept is sindsdien iets aangepast, maar ook over deze versie is iedereen tot op heden laaiend enthousiast. Ik vind het echt een enorm lekkere snack voor bij de borrel, of als je een avond hebt waar je met name hapjes eet. De bonus is, dat je dit binnen 10 minuten op tafel kunt zetten.
Ontpit en schil de avocado. Doe het vruchtvlees in een kom.
Doe hierbij de ketchup, limoensap, zuivelspread, ui, knoflook, sweet chilisaus en koriander.
Meng dit alles goed door elkaar, eventueel kun je ook een staafmixer gebruiken voor een gladder resultaat.
Breng het op smaak met zout en peper.
Schep de tomatenblokjes erdoor.
Strooi er eventueel 2tl komijnpoeder over.
Serveer met tortillachips.
Welkom op de Keuken van Suus! Op mijn foodblog deel ik wekelijks gezonde en minder gezonde recepten waar je heerlijk van kunt smullen. Met mijn recepten laat ik zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.